Till senaste kommentaren

Besöka museet med fritids på sportlovet

Hej,
Vi vill besöka museet på sportlovet med en fritidsgrupp på ca 15 barn. Behöver vi boka biljetter i förväg till en av visningarna?

Mvh Camilla
Camilla Kjell (Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Camilla!

  Vad roligt att ni vill besöka Vasamuseet!

  Ni är välkomna att besöka museet och gå runt på egen hand när som helst under våra öppettider. Vi vill att ni föranmäler er ankomst. Läs mer under Praktisk information Barn och ungdomar upp till 19 år går kostnadsfritt, liksom lärare eller annan skolpersonal som kommer med sina elever. Om det följer med föräldrar betalar de ordinarie entré.

  Under helger och lov har vi familjevisningar för enskilda besökare men tyvärr inte för grupper. Däremot visar vi den tecknade filmen om Vasagrisen och det finns familjespår att hämta i informationsdisken. Läs mer här vad man kan hitta på i museet på egen hand med yngre barn.

  Detta är några bra sidor för att förbereda ett besök på museet:
  Bra att veta
  • Från och med den 7 november 2022 är Vasamuseet ett kontantfritt museum. I entrén, butiken och restaurangen betalar du enkelt med kort eller Swish.
  • Maj-september är museets högsäsong med många besökare från hela världen. Föredrar man ett besök under lugnare former passar perioden oktober-april bättre.
  Varmt välkomna till Vasamuseet!

  Anna Bokning
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.