När öppnar Vasamuseet igen?

Hej!

När öppnar Vasamuseet igen?


Vasamuseet (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej!

  Vasamuseet har stängt tills vidare med anledning av regeringens skärpta restriktioner för att minska smittspridningen av covid-19.

  Vi uppdaterar vår hemsida löpande med nyheter och information om öppettider, priser och utbud.

  Joanna Bokningsansvarig
 • Hej!
  Hur kommer det sig att inte Vasamuseet öppnar samtidigt som andra museum öppnar upp, exempelvis Moderna, Historiska, Nor

  mvh
  Joachim
  Joachim
 • Hej Joachim!

  Tack för din fråga!

  Ledningen hos oss på Vasamuseet har fattat beslut om fortsatt stängning av museet utifrån hur smittspridningen av covid-19 ser ut i Stockholmsområdet. Det är med tanke på både våra besökare och vår personal.
  Smittspridningen i Stockholm har ökat sedan en tid tillbaka och ökar fortfarande, och vi vill agera på det sätt som vi tycker är så bra som möjligt när det gäller att vårt museum ska vara en säker och trygg plats att vistas i för personal och besökare. 

  Precis som du skriver så agerar ju olika museer på olika sätt i den här frågan. Hos oss har vi en förhoppning om att kunna öppna igen i slutet av april men vi vet inte ännu om det kommer att bli då. Vår ledning håller ett konstant öga på läget med smittspridningen och fortsätter göra bedömningar utifrån det. 

  Vi ser hur som helst väldigt mycket fram emot att få öppna igen, och hoppas kunna göra det snart. 

  Vänliga hälsningar
  Martina Siegrist Larsson Informatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.