Särskild visning för barn?

Jag hörde från goda vänner som varit på en särskild barn-visning men hittar ingen info på hemsidan? Finns den fortfarande kvar?
Emma Grubbström

Kommentarer

 • Hej Emma!

  Vad roligt att ni vill besöka Vasamuseet med barn. Vi har fortfarande familjevisningar kvar i vårt utbud, men pga personalbrist har vi inte kunnat gå ut på hemsidan med exakta tider. Vi kommer att ha utbud för barn nu under sommaren med start nu i helgen. Det kan vara visningar, prova på stationer och även egen hand material som vi delar ut. För att få veta dagens program kan du ringa informationsdisken den dagen ni tänker komma. 08-51955810.

  Vi erbjuder dagligen allmänna svenska visningar varje timme med start 9.30-16.30. Ni kan alltid prova en sådan visning utifall vi just den dagen inte har en familjevisning att erbjuda. Dessa visningar brukar också fungera för barn. Fråga gärna i informationsdisken om mer information för barn när ni kommer till museet.

  Hoppas ni får trevligt besök på Vasamuseet!
  Emelie Booking Office
 • Hej Emelie och stort tack för svar!
  Vi kommer till Stockholm just nu i helgen, så kanske vet du redan nu vilka möjligheter som finns på lördag eller söndag?
  Vi ses!
  Hälsningar
  Emma
  Emma Grubbström
 • Hej igen Emma!

  Som det ser ut nu kommer det vara antingen visningar eller aktiviteter för barn nu på lördag och söndag någon gång mellan kl 10.00 och 15.00. Med reservation för ändringar. Dock är det inget som går att boka i förväg samt att det kan ändras om vi får personalbrist. Fråga i informationsdisken när ni kommer till museet. Jag är dock säker på att ni kan få ett bra besök med barn ändå. Jag kan tipsa om vår film om Vasagrisen för barn mellan ca 4-8 år, samt dokumentärfilmen som även brukar fungera för barn.
  Här får du några länkar till vår hemsida som kan vara intressanta att spana in.

  https://www.vasamuseet.se/besok/barn/vasagrisen

  https://www.vasamuseet.se/besok/barn/upptack-vasamuseet-tillsammans

  Inför besöket
  https://www.vasamuseet.se/besok/barn/filmer-for-barn

  Hoppas ni får ett trevligt besök på Vasamuseet tillsammans med er familj!
  Emelie Booking Office

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.